Case Uitzendbureau - Adviloon
15357
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15357,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Case Uitzendbureau

Wij zijn eind 2013 een uitzendorganisatie gestart (regio Eindhoven) en waren vooral in de startfase vaak zoekende naar de juiste informatie omtrent kostprijsberekeningen, de lonen voor uitzendkrachten (en alle reserveringen die hiermee samen hangen), CAO – naleving, samenstellen van arbeidsovereenkomsten en zo verder. Helaas had onze boekhouder niet de benodigde vakkennis in de uitzendbranche en moesten we dus steeds andere bedrijven, instanties benaderen om het alles correct te laten verlopen. Dit was een tijdrovende klus en bracht ook de nodige kosten met zich mee.

 

Een aantal maanden geleden hebben wij onze complete boekhouding en loonadministratie aan Adviloon B.V. overgedragen, wat een verademing. Zij hebben de vakkennis en de nodige software die gericht is op de uitzendbranche en als we een vraag hebben krijgen we praktisch meteen antwoord. Ook met de NEN 4400 inspectie zijn we nu goed voorbereidt en is dit een fluitje van een cent. Zij begeleiden ons en bereiden het zodanig voor zodat alles klopt als de inspecteur langs komt.

 

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat ze leveren en qua kosten zijn we nu ook een stuk voordeliger uit omdat we zelf de dure software niet meer nodig hebben en alles onder 1 dak hebben ondergebracht. Ze sturen ook niet gelijk een factuur voor iedere minuut die we met ze bellen, dit hebben we ook anders meegemaakt met accountants. Dus wij zijn blij met ze.