Administratie - Adviloon
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Administratie

Breng uw bedrijf in beeld

U wilt als ondernemer constant weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Uw administratie voeren is de feitelijke situatie van uw bedrijf in beeld brengen. Door uw boekhouding up to date te houden heeft u een constant beeld van uw financiƫle plaatje.

u onderneemt

Echte ondernemers houden zich graag bezig met waar ze goed in zijn: ondernemen.

 

Bij het voeren van een goede administratie komt heel wat kijken zoals: factureren, debiteuren- en crediteurenbeheer, inboeken van alle in- en verkoop, kas en bank, aangifte voor de BTW, Vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Heeft u geen zin in al dat papierwerk en besteedt u uw tijd liever aan andere zaken dan kunnen wij u daarbij helpen.

 

U kunt zelf bepalen in hoeverre u de taken zelf blijft doen of het geheel uit handen wenst te geven. Wij werken met een softwarepakket waar u ook zelf in kunt werken om een deel van uw administratie in te boeken, waarna wij dan zullen controleren en daar waar nodig correcties zullen maken.

 

Wij zorgen voor tijdige invoer van uw administratie zodat u telkens inzicht heeft in rapportages als: de balans en de verlies- en winstrekening. Zo kunt u op ieder gewenst moment weten hoe bepaalde kosten zich ontwikkelen en/of hoe het met uw omzet gaat.

CONTACT